HEJKA Nie uwierzycie co sie stalo???!!!: ...owszem nie bylo kartkowy z matmy ale za to jako jedyna i jako pierwsza mnie spytala i wzielo zeszyt-bania nie??? ...ale naszczescie dostalam 4!!! Ale tak w ogole to bylo spox...nie liczac tego, ze jak wyszlysmy z sali od w-f to nasze buty byly porozrzucane po calej sali!!!-oczywiscie to sprawka chlopakow!!!!a to sie rowna= wielki lomot, ...ale problem w tym, ze nie chca powiedziec ktory to z nich! Mojej kumpeli Agaci wrzucili buta do smietnika pelnego wody!!!CZUJECIE!!!??? KRETYNY!!! A tak na marginesie to dzisiaj zmusilam przed szkola mojego kolege Olka aby kleknal i mnie przeprosil!!!!!!ale siara no bo patrzcie jak tu mu nie spuscic lomotu jak mnie walnal z calej sily traperem? HA HA----> teraz cala kl sie doweie jaki z niego cienias!!! LECE ALE MOZE JESZCZE DZISIAJ WPADNE COSIK WAM NAPISAC O AVRIL!!! |
|
Tak napisali inni: |
13.01.2005 :: 21:08 :: bcb164.neoplus.adsl.tpnet.pl Fajny blogasek! A wpadłabyś do mnie ocenić mojego? Ale oczywiście nie musisz tylko jak byś miała czas. Naprawdę śliczny blogas! www.basia.talk.pl Jezu jest piękny! |
13.01.2005 :: 19:00 :: host2.bajtnet.lca.pl Karola;)) Elo!!! Fazowa ta notka! Fakt Olek to total cienias buhahahhahahha jak on to przeczyta!!!!!!!!!! Ale łach! Wpadajcie na mojego bloga:www.namocypaktu.talk.pl |
13.01.2005 :: 18:54 :: nat1.daminet.pl Agaffunia Wiesz ja chyba jak bedziemy ćwiczyć na małej sali wezne buty ze sobą bo to mnie juz wkurza a jak sie dowiem który to .. lepiej nie pisze bo .... szpiedzy są tu no chyba wiesz kto ... i jeszcze wygada ... oka ja mykam pozdroffionka |
Talk.pl :: Wróć |