![]() |
HEJKA!!! ciagle nie chce mi sie poszukac jakiegos szabloniku na tego bloczka wiecie ja szukalam ale jak bylo we wczesniejszej notce ja nie moge znalezc odpowiedniego!!! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj nic ciekawego sie nie stalo takiego waznego!!! Wiecie co ja ostatnio nie wspominalam o bardzio waznej sprawie albowiem ja Karolka i Agacia sie polocilysmy z nasza prawie przyjaciolka Agnieszka--teraz juz Agniecha ![]() ![]() ![]() a tak sie stalo poniewaz wszystkie nas wpieniala prawie codziennie!Do mojej klasy chodzi taka jedna Roksana--ona mówi takie rzeczy jak spox i faza no i wiecie tak sie mowi na czasie nie?? ![]() Agniecha zawsze byla taka skromna osobka a teraz naszym a szczegolnie moim zaczela nasladywaz roksane w prawie kazdym wzgledzie: -mówi sie jak ona -stara sie ubierac tak jak ona -i zachowuje sie dokladnie tak samo jak Rokasana a jak my jej to powiedzialysmy a z reszta jak prawie cala klasa jej powiedziala ze sie do niej upodabnia to ona oczywiscie sie wypierala!!! Ja wiem ludzie sei zmieniaja i ja sama tez sie troszke zmienilam bo nie zawsze bylam taka jak teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ona to przesadza do niej w ogole ten styl nie pasuje ale to w ogole i jeszcze ma z tego podniete ze tak sie zachowuje!!! wyobrazacie to sobie!!!??? ![]() ![]() KRETYNKA ISTNA i ja nie mam zamiaru sie z nia godzic PRZYPUSZCZM ZE JUZ NIGDY- ja jej nie znosze ..nie wiem jak moje Qmpele na to ale ja juz nigdy sie z nia nie pogodze Sluchajcie kiedys zrobilysmy jej taki kawal i w prima a prilis poszlysmy tam i wywalilysmy z takim tekstem: "agnieszka dasz na zgode?"-ona na to "iiiiiiii juz myslalam ze nigdy tego nie powiecie" To wygladalo tak realistycznie ze ja nie moge !!! ... a ona mowi ale was nabralam a to my pierwsze powiedzialysmy"prima a prilis"a nie ona a z reszta nie wygladalo na to ze on arobis e z nas jaja on anaprawde chciala sie pogodzic!!! ![]() |
|
Tak napisali inni: |
09.05.2005 :: 16:45 :: nat1.daminet.pl Arlata napisz wreszcie jakąs notke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
01.05.2005 :: 23:37 :: nat1.daminet.pl AgAc!A ten komentarz niżej to napisałam jaa!![]() ![]() ![]() ![]() |
01.05.2005 :: 23:35 :: nat1.daminet.pl Hejc!a Arletka dawno tutaj nie zaglądałam ;] bo miałam dużoo różnych powodów .. no ale teraz nie bede wymieniac jakie ;p;p jeśli chodzi o ta ... wole imienia nie mówic bo azz mnie ... ja nie tylko z tego powodu sie na nią obraziłam mam jeszcze inny no ale ... dobra nie bede tu azz tyle pisać .. a z tym |
24.04.2005 :: 08:51 :: xdsl-779.lubin.dialog.net.pl Karola Hehe.. No moshe jak nas ładnie przeprosi i się troszke zmieni.. to może![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.kfiatuszek.blog.gery.pl czekam ![]() |
21.04.2005 :: 20:48 :: ajc50.internetdsl.tpnet.pl jeśli lubisz miłosne historie zajrzyj na mój blog i poczytaj se http://Ania14.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |