HEJCIA ZIOMY!!!![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif)
wiecie co dzisiaj dostalam bania byla w budzie to tak...z przyrody z pracy w grupach dostalysmy 6!!!![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) tzn. :ja agatka emila i olka
bania nie????pozniej tez z przyry ale juz ze spr. dostalam 5 bania nie????? P![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) i pozniej na polaku 5 za aktywnosc bania nie????????![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif)
aha i co by tu jeszcze nagryzmolic???![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) aha dzisiaj karolki nie bylo bo chciala omonac test z anglika ale chyba naprawde sie zle czula w kazdym razie jej nie bylo ale test z anglika bedzie jutro ale tylko 20 pytan i a, b, c, d wiec mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_razz.gif) ...i jeszcze jutro jest spr z polaka ze skladni czy cos takiego i tak nie kumam ale tez bedzie a b c d wiec sadze ze bede miala z niego 5 albo -5 ewentulanie 4 albo +4 bo inaczej bede na koniec roczku miec 4 a tak nie powinno byc
dobra ja lece misiaczki papatki ![](gfx/emots/icon_smile.gif) ![](gfx/emots/icon_smile.gif)
i gorace buziaki dla calej mojej paki papa![](gfx/emots/icon_smile.gif)
|